Luni, 23 septembrie 2013, orele 15.30, avem onoarea de a primi vizita delegației turce însoțite de reprezentanții Inspectoratului Școlar Prahova într-un schimb de experiență în vederea deschiderii de noi orizonturi ale colaborarii. Aceasta vizita se înscrie în calendarul activităților din cadrul proiectului.(http://www.earlyschoolleaving.net/)

Suntem mândri în calitatea de carte de vizită a județului nostru!


Miercuri, 25 septembrie 2013,  orele17.30 are loc în Amfiteatrul Colegiului prima dintr-o serie de mai multe întâlniri pe tema instruirii în arta DEBATE-ului.


Vineri, 27 septembrie 2013, orele 11.30 are loc întâlnirea cu criticul literar Lucian Pricop, profesor universitar de istoria culturii romane la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Amfitrionii sunt profesorul Nicolae Boaru, directorul Bibliotecii Județene "Nicolae Iorga" și profesorii și elevii Colegiului Național "Nichita Stănescu" Ploiești.

Vor fi prezenți invitați de seamă din partea Primăriei Municipiului Ploiești și a Inspectoratului Școlar Județean Prahova.

Acțiunea se va desfășura în amfiteatrul "Nichita Stănescu" al Colegiului.


            În întâmpinarea necesității desfășurarii unei activităti extracurriculare/luna (obligatorie pentru fiecare diriginte) Colegiul a încheiat  un protocol de colaborare cu Cinematograful Twins. În aceste condiții pot fi realizate ore tematice de dirigenție , activități de tipul vizionari de film, aniversarea colegului etc.Se va face o programare.

             Pentru detalii contactați Consilierul educativ și coordonatorul Comisiei diriginților.